Slide

Wie zijn wij

Maak hier kennis met de mensen die de basis van ons bedrijf vormen. Ed Cars Center heeft een aantal enthousiaste medewerkers. Zij doen er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen:
Gewoon omdat het zo hoort!

Edwin Tuinman

Klanten een goed advies geven, zodat ze volledig tevreden Ed Cars Center verlaten, geeft mij voldoening. Er is een grote diversiteit aan klanten, waardoor het elke keer weer een uitdaging is. Het is de kunst om in overleg met de klant de specifieke wensen boven tafel te krijgen. Aan de hand daarvan zoeken we naar de optimale oplossing om zo goed mogelijk aan de vraag te voldoen. De meeste voldoening krijg ik uit de reactie van de klant. Ongeacht het werken met auto’s, is een tevreden opdrachtgever de beste stimulans en de grootste beloning.

Functie: Eigenaar

Hobby’s: Racen en autosport ( zie Ed Cars Center RaceTeam)

Jera Remer

Als eerste aanspreekpunt van Ed Cars Center is het voor mij belangrijk dat klanten niet te lang hoeven te wachten en dat er naar ze geluisterd wordt. De spil zijn van het bedrijf. Daarnaast het personeelsbeleid, de boekhouding / administratie en de financiële zaken op orde houden.
Functie: PZ / Boekhouding / Administratie
Hobby’s: koken, lezen, zingen

We zijn gevestigd op Parallelweg 2-6 in Koog aan de zaan, een A-locatie vlakbij Station Koog-Bloemwijk en een bushalte voor de deur. We bevinden ons praktisch aan de Provinciale weg en vlak bij de snelwegen A7/A8.

Meer informatie over Ed Cars Center is te vinden op deze website, 

www.edcarscenter.nl

via Tel.: 075-6148714

of info@edcarscenter.nl

 

Het autobedrijf is van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur geopend en op zaterdag is de showroom geopend op afspraak

ED CARS CENTER VOOR

Ed Cars Center

Parallelweg 2-6
1541 BA Koog aan de Zaan
075 – 614 87 14

Verkoop / Showroom

Ma-Di-Do-Vr 8:00 tot 17:00

Za op afspraak

Onderhoud

Ma-Di-Do-Vr 8:00 tot 16:30

Za gesloten

Volg ons op: